Warning: Declaration of tpw_default::tp_widget_do($args) should be compatible with transposh_base_widget::tp_widget_do() in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/widgets/default/tpw_default.php on line 51

 Tots els arbres que he conegut (2014) és una peça de 10min. que segueix el treball iniciat a Prat, arbre i formiga. Va ser presentat al Festival del Temple Sukuh, amb la col·laboració dels músics Galih Naga Seno i Misbach Bilok amb la flauta.

La muntanya, el vent, l’arbre, i tots els arbres que he conegut, són aquí amb mi ara, en aquest racó del temple. Entrant dins del meu relleu i esperant el moment per ajudar al meu cor, amb la seva llum i el seu coneixement.  

Aquesta peça, tot i que respon en gran mesura a les característiques i l’energia del lloc on va ser realitzada (un temple indú dedicat a la purificació amb un paisatge volcànic i de cultiu), pot ser adaptada en un entorn natural amb un arbre central i amb profunditat de paisatge.

 

 

 


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3722