Warning: Declaration of tpw_default::tp_widget_do($args) should be compatible with transposh_base_widget::tp_widget_do() in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/widgets/default/tpw_default.php on line 51

El Col·lectiu Lawu, va estar seleccionat per participar al projecte FesCamp!  que va finalitzar amb una jornada festiva el dissabte 24 a Sant Cugat (barri de Mira-sol). Un projecte que vol conscienciar de la qüestió mediambiental a través de l’art.

Lawu va presentar La terra ens mou. Una intervenció que té la memòria rural com a temàtica principal i compte amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Mira-sol. La proposta artística vol transformar la percepció del lloc amb l’objectiu de valoritzar el passat rural del barri de Mira-sol, oferint una oportunitat de reflexió a tots els participants i espectadors. Com el treballar la terra, en el seu sentit més ampli, ens permet redescobrir el cicle i ritme de la natura i redescobrir-ho en nosaltres mateixos. Com treballar o moure la terra pot crear moviment dins nostre i com convertint-ho en un procés artístic ens pot ajudar a valorar el nostre passat rural i plantejar-nos el nostre present urbanitzat. La intervenció es situa al exterior del Centre Cultural Mira-sol, al terreny destinat al horts urbans.

El cercle llaurat evidenciant el nostre vincle amb la terra, l’Arbre de la Memòria amb les seves arrels, paraules i objectes que ens evoquen el passat rural; i el mural participatiu del futur que podem crear plegats, col·laborant i respectant la terra.

Agraïm molt sincerament la participació dels membres de l’Associació i dels músics que ens van acompanyar en directe, el Moisès, el Manel i el Xavi.

Permetem que la terra ens mogui!

Més informació a www.fescamp.cat i a diari de Sant Cugat


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3722