Warning: Declaration of tpw_default::tp_widget_do($args) should be compatible with transposh_base_widget::tp_widget_do() in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/widgets/default/tpw_default.php on line 51

La DMT és una de les modalitats dins de les teràpies artístico-creatives i es defineix com l’ús psicoterapèutic del moviment dins d’un procés que persegueix la integració psicofísica (cos-ment) de la persona.

  • A través del moviment i la dansa ajudem a solventar conflictes emocionals o psicològics, a prevenir desequilibris i a millorar la salut en el seu sentit més ampli.
  • Una mica d’ història

Al nostre país, és encara una professió jove però que porta un gran recorregut i ampli reconeixement a països com EEUU, Alemanya, Anglaterra, Argentina, Itàlia, entre molts altres.

  1. Des de la història primitiva, la dansa ritualista i ballar per expressar emocions, eren aspectes inherents a la humanitat que ja ressaltaven el valor terapèutic de la dansa.
  2. Ja a la història moderna de la dansa, ballarines com Isadora Duncan, o més tard Martha Graham, emfatitzen els aspectes creatius i expressius del moviment i la dansa. I ben aviat, apareixen les primeres pioneres de la dansateràpia, fruit de l’experiència com a ballarines i el seu treball en l’àmbit de la salut (Marian Chace, Mary Whitehouse).
  3. Els coneixements en psicologia del desenvolupament, psicoanàlisi i l’anàlisis del moviment (impulsat per Rudolf Laban) enriquiran i donaran contingut teòric a les vivències d’aquestes ballarines pioneres i permetran el sorgiment de la disciplina de la DMT, com a eina tant terapèutica com de creixement personal.
  • Els principals principis teòrics són:

1. La relació recíproca i constant COS-MENT 2. El potencial terapèutic de l’activitat expressiva i creativa en moviment. 3. La importància de la relació terapèutica.

  • Destinataris

Totes aquelles persones amb problemàtiques específiques o amb voluntat de millorar el seu benestar. No es precisen coneixements de dansa. El treball pot ser individual o grupal.

  • On…

Les visites individuals es realitzen al poble de Farrera (Pallars Sobirà). Possibilitat de realitzar visites regulars a altres punts del Pallars i de forma quinzenal a Terrassa o altres espais de la província de Barcelona.

  • Per a demanar més informació o concertar una visita escriviu a annarubio@copc.cat o truqueu al 652214161.


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3722