Warning: Declaration of tpw_default::tp_widget_do($args) should be compatible with transposh_base_widget::tp_widget_do() in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/widgets/default/tpw_default.php on line 51

BECA A LES ARTS DEL MOVIMENT

Aquest 2015 hem tornat a oferir, junt amb el Centre d’Art i Natura, una beca per a una residència a l’Espai Dansa Natura (La Solana de Burg) i el C.A.N. de Farrera de 30 dies, durant els mesos de juliol i setembre. A més, aquest any hem tingut també la preciada col·laboració del Restaurant La Solana de Burg.

La participació en aquest concurs està oberta a tots els creadors de les arts del moviment i la dansa residents als Països Catalans, que vulguin realitzar un projecte on l’entorn natural i de muntanya siguin elements que formin part del seu desenvolupament.

Al següent document hi trobareu tota la informació pertinent.

 Beca a les arts del moviment 2015

Guanyadores de la Beca Art i Natura 2015 en la secció “Arts del Moviment”, promoguda pel Centre Artinatura de Farrera, l’Espai Dansa Natura i amb la col·laboració del restaurant La Solana de la Coma de Burg – A.C. Gençana:

El projecte guanyador és “gaPs”, amb les ballarines Judith Naguel, Edith Buttingsrud i Marta Galvez Moncasi. Han estat en residència del 19 de juny al 28 de juny.
gaPs, reflexiona sobre la memòria i els mecanismes del record i l’oblit.

Agraïm la col·laboració de l’Associació de Professionals de la Dansa com a membre del jurat, amb Montserrat Iranzo.

Us en deixem unes imatges de la mostra realitzada el 27 de juny.

GaPS

GaPS

GaPS

GaPS

GaPS

GaPS

 

Els guanyadors de la beca 2014, van ser Elisenda Fontarnau i Iera Delp. Van desenvolupar el projecte “Inventari” a les instal·lacions del CAN i de l’EDN. Un projecte que parteix del estudi dels moviments propis de la zona d’alta muntanya amb la dansa i la fotografia com a mitjans d’expressió.
L’estada va ser del 15 de setembre al 4 d’octubre i van presentar part del treball a la 2a edició del Festival Saó de Farrera.


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3722