Warning: Declaration of tpw_default::tp_widget_do($args) should be compatible with transposh_base_widget::tp_widget_do() in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/widgets/default/tpw_default.php on line 51

Sóc a la comarca del Pallars Sobirà, al municipi de Farrera. Aquí hi visc i hi treballo.

Les activitats tenen lloc dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu i ocasionalment poden ubicar-se al Parc Nacional d’Aigües Tortes i Estany de Sant Maurici.

Un entorn, on la natura n’és la principal protagonista. Vestint de blanc el fred hivern, d’espectaculars colors la tardor, de flors i vida la primavera i de calor i fruits vermells a l’estiu. Un entorn on és difícil no escoltar el ritme de la natura i deixar a un calaix el brogit de la ciutat. Un lloc de rius, prats i bestiar; d’ermites i saviesa, de muntanyes i cels immensos.

Farrera (Google maps) 

Espais interiors

Tot i que part del treball es realitza a l’exterior, es requereixen espais recollits amb un terra adient de parquet i una temperatura adequada. Les activitats de dansanatura s’ubiquen en diferents espais en funció de les necessitats i disponibilitat. Per als tallers intensius comptem amb sales diàfanes, al poble de Burg,  i a les Bordes de Tressó.

A Burg disposem del Espai Dansa Natura (EDN),ubicat a La Solana de la Coma de Burg (l’antic espai dansburg de la Caseta de la Coma de Burg). Una sala diàfana i tranquil·la de 170m quadrats amb llum natural,  vestuari i dutxes. En els tallers intensius els àpats es realitzen al restaurant ubicat a la planta baixa (amb vocació ecològica, local i de temporada).

Més informació de l’Espai Dansa Natura


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3722