Warning: Declaration of tpw_default::tp_widget_do($args) should be compatible with transposh_base_widget::tp_widget_do() in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/widgets/default/tpw_default.php on line 51

Tots els tallers tenen com a eix principal el moviment creatiu i hi creixen quatre branques d’un mateix arbre: la psicologia i la dansa/moviment teràpia,  Moviment Amerta, la dansa contemporània i la natura. Cada proposta posarà diferent èmfasi en cada branca.

Excepcionalment es poden programar tallers d’altres àmbits.

  • Cos, Dansa i Natura
Taller de tres dies en el qual cuidem el cos i explorem el moviment i la dansa creativa tant en sala com en l’espai natural.
Ens nodrim de nocions bàsiques de la dansa contemporània i el moviment creatiu i ho aboquem a l’entorn natural. Com influeix l’entorn en els nostre moviment? Quines possibilitats creatives hi trobem? Com incorporar la natura com a vehicle d’expressió? Ens permetrem, doncs, descobrir la dansa en la seva vessant més lliure i creativa.
 
  • Dansa Itinerant a Alta Muntanya

Taller de tres dies per a descobrir l’entorn natural a través de la creativitat i el nostre cos.

Itinerari a peu pel Parc Natural de l’Alt Pirineu o pel Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Hi realitzem propostes per tal d’escoltar l’entorn i moure’ns en harmonia amb la natura.
 
 
 
Tallers realitzats:
 
 
IOGA, DANSA I NATURA. S. SANTA-page-001 - Copy
 
 
 
cartell St. Joan web
 
 
 
 
 

Foto0263

 


 
 


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3722