Warning: Declaration of tpw_default::tp_widget_do($args) should be compatible with transposh_base_widget::tp_widget_do() in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-content/plugins/transposh-translation-filter-for-wordpress/widgets/default/tpw_default.php on line 51

3,4 i 5 d’abril. Sky and Swing

sky and swing

 

Una interessantíssima proposta a càrrec de Bigpotters Swing.

Una estada que inclou el taller de Lindy Hop (dos nivells), dues festes i un concert de swing amb Hop’s Trio, per ballar i gaudir de la música i una excursió per a  conèixer l’entorn de muntanya que ens acull.

Els àpats seran al Restaurant de la Solana de la Coma de Burg, un restaurant de cuina ecològica i del país. Ens allotjarem al mateix poble de Burg i a Farrera.

I Dilluns al matí, per tots aquells que volgueu, podem tancar l’estada amb una classe de ioga integral, amb Amaia López. Una hora i mitja per conectar amb tu mateix i armonitzar cos i ment. A través de recursos de ioga físic, pràctiques respiratòries i meditació, realitzarem un recorregut intern per contribuir a la millora del nostre estat físic i emocional.

 

El Cant del Cos-page-001

 +informació sobre el taller i els nivells a bigpotters.swing@gmail.com

+informació sobre l’estada i inscripcions a info@dansanatura.com

Bigpotters Swing

 

1, 2 i 3 de maig. Ioga, Dansa i Natura

IOGA_DANSA_NATURA_2015

+ Informació IDN

29 i 30 de maig. El Cant del Cos

El Cant del Cos-page-001

 +Informació Carola Ortiz

6 de juny. Introducció al Massatge Tailandès

Massatge Tai


Warning: Parameter 1 to transposh_plugin::process_page() expected to be a reference, value given in /homepages/25/d626799263/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3722